Almaszósz sült hússal recept

Almaszósz sült hússal

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
kuksika

Nehézség:

Elkészítési idő:

60 perc

Megnézték:
894

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Az almaszószos sült hús lehet akár könnyű ebéd vagy vacsora is.

Új, ingyenesen letölthető ebook epres süteményekkel!




  • 1.5 kg alma
  • 3 ek cukor
  • 10 db szegfűszeg
  • 2 csomag vanilíás pudingpor
  • 2 dl tejföl
  • 2 ek liszt
  • 1 kg sertéscomb
  • 1 ek só
  • 1 mk őrölt bors

Elkészítés

Az almákat meghámozzuk, kicsumázzuk, cikkekre vágjuk, majd odatesszük annyi vízzel főni, hogy ellepje. Szegfűszeggel és cukorral ízesítjük.

Közben a húsdarabokat sózzuk, borsozzuk, és odatesszük sülni.

A pudingporokat kikeverjük egy kevés vízzel - de tejjel jobb -, majd a megfőtt almára öntjük. Ha nem sűrűsödik be eléggé, akkor egy kis poharas tejfölt kikeverünk 2 ek liszttel és ezzel sűrítjük be, majd a kész hússal együtt tálaljuk.


Almaszósz sült hússal recepthez kapcsolódó receptek

Almaszósz sült hússal

Almaszósz sült hússal

Az almaszószos sült hús lehet akár könnyű ebéd vagy vacsora is.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés