Epres-sajtos pizza recept

Epres-sajtos pizza
3 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Némethné Zsuzsa

Nehézség:

Elkészítési idő:

60 perc

Megnézték:
403

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Az olaszok egyik nagy kedvence az édes, gyümölcsös pizza. Szeremcsére az én receptem is csodásan sikerült.

2 személyre

  • 1 csomag gyorsélesztő
  • 30 dkg liszt
  • 2 ek olívaolaj
  • langyos víz (amennyi szükséges egy könnyű pizzatésztához)
  • 20 dkg camembert sajt
  • 15 dkg eper
  • 5 dkg tört mogyoró vagy dió
  • extra szűz olívaolaj a kenéshez
  • 1 db nagyobb idared alma hámozva

Elkészítés

A tésztát bedagasztjuk a hozzávalókból, kelesztjük, majd közben felszeleteljük az almát és az epret is. A sajtot szintén szeletekre vágjuk. Ahogy a tésztánk megkelt, kisebb korongot formázunk belőle. Most csak egynek a hozzávalóját készítettem el.

A tésztát megkenjük olajjal, kirakjuk almával, sajttal, majd eperrel, és meszórjuk tört mogyoróval. A széleit megkenjük olajjal, és forró sütőben 10 perc alatt szép pirosra sütjük.

Ha kihűlt, cukorral megszórva kínáljuk.


Epres-sajtos pizza recepthez kapcsolódó receptek

Epres-sajtos pizza

Epres-sajtos pizza

Az olaszok egyik nagy kedvence az édes, gyümölcsös pizza. Szeremcsére az én receptem is csodásan sikerült.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés