Pontosan hogyan készítsünk tejszínhabot a kókusztejből, és használjuk vonzó desszertekben is

Vágy édességek, flush, van fantasztikus hír-kiderül, hogy illatos kókusztej lehet használni, hogy egy csodálatos remek tejszínhab, valamint nem csak, hogy. Olvasson tovább és szerezzen motivációt az egyedi ízléshez! Mmmm … csak úgy tűnik, hogy a nap befejezése kifejezetten remek lesz.Pontosan hogyan készítsünk tejszínhabot a kókusztejből, és használjuk vonzó desszertekben is

Pontosan hogyan készítsünk kókuszos tejszínt?

Tegyen egy edény kókusztejet néhány órára a hűtőszekrénybe, amíg a tiszta kókuszvíz el nem dönt az alapjáról (használhatja alkoholos italok, „turmixkeverékek” készítésére vagy ugyanúgy inni). Különböző a fehér, zamatos (ez is lehet kemény) réteg egy kanállal, helyezzük egy edénybe, felengedni egy kicsit a terület hőmérséklete és szakács, mint egy kellemes krém, amíg kapsz egy szellőztetett tejszínhab. A természetes kókusztej törékeny, kissé kellemes preferenciával rendelkezik, észrevehető kókuszdió illattal, így nem adhat hozzá cukrot a kókuszos felvert krémhez. Ha továbbra is édesíteni szeretné, ne feledje, hogy a kókusz íze jól megy a vanília jegyekkel, így választhat vaníliacukrot. A kókuszos felvert krém minden bizonnyal csodálatos ízű lesz friss gyümölcsökkel vagy frissen sült gyümölcspitekkel. Ha ez a recept „fellebbezett” az Ön számára, vessen egy pillantást más csodálatos ötletekre is, hogy hogyan használhatja fel az ízletes kókusztejet. A klasszikus reggeli étel zab ételkása különféle módszerekkel főzhető – egyesek tejben forralják, mások vízben, mások pedig egyszerűen meleg vizet tesznek rá és megduzzadnak szakács. Kínálunk egy további lehetőség -, hogy forraljuk a kókusztej, kiegészítve friss gyömbér, valamint, mint például, ananász sült egy grill serpenyőben. A nap kezdete különböző módon! A legtöbb szuper kókusztej és lime krém, hogy az íze kiváló, kínált mangó szeleteket és reszelt lime lelkesedés. Egy egyszerű, de ugyanakkor nem gyakori desszert, amelyet Thaiföldről helyreállítottak. Egy rendkívül egészséges fagylalt, amelyet a vegánok és a laktóz intoleranciában szenvedők is értékelhetnek. De mindenki más biztosan megkóstolja. A receptet a „Linda szakácsterülete” kulináris blogoldal szerzője, Linda szolgáltatja. Egy torta recept, amely barnás kekszet, fekete finom csokoládét, fehér csokoládét, valamint kókusztejet használ. Ha az első pillanatban úgy gondolja, hogy ez lesz minden íze egymással, tudom tájékoztatni, hogy Mennyei! Gyors étel rizshez és kókusztej pudinghoz, amelyet az egészséges fogyasztó mozgás ” Aikastaste!”Normunds Baranovskis séf.

Kókuszkrémes brulée datolyaszilva

Alkatrészek

  • 500 ml kókuszkrém
  • 5 tojássárgája
  • 1 zsír vanília kapszula
  • 100 g cukor + egy kicsit a pirításhoz
  • 1 datolyaszilva

Előkészítő munka

  • Helyezze a kókuszos krémet a vanília kapszulával együtt egy serpenyőbe csökkentett melegen. Felmelegszik, de nem szabad forralni.
  • Közben egy tálba, legyőzte a tojássárgája együtt a cukrot, amíg azok átalakultak világossárga és szellőző. Amikor a krém kezdett buborék egy kicsit, vegye le a meleg, valamint fokozatosan öntsük a tojássárgáját egy vékony patak, fennmaradó legyőzni őket intenzíven.
  • Keverjük össze a masszát teljesen, tedd egy szűrőn keresztül, hogy külön a vanília héj, valamint egyéb duzzanatok.
  • Töltse be a masszát kis sütőformákba, majdnem a tetejéig.
  • Hámozzuk meg a datolyaszilva, majd vágjuk apró darabokra. Helyezzen ~ 1 teáskanál minden étkezésbe.
  • Készítsen elő egy sütőedényt, amelybe egy törülközőt fektetnek. Helyezze el az edényeket rajta kívül, valamint amikor az űrlap már készen áll a tűzhelybe helyezésre, töltse be a sütőedényt meleg vízzel, miközben az a sütőedények oldaláig tart.
  • Süssük a sütőben 150cc – on ~ 30-45 percig (a sütőedény méretétől függően), amíg a krém meg nem keményedik, de a közepe még kissé mozgékony.Amikor a crembrules készen vannak, a kályhából származnak, lehűlnek, minden étkezést cukorral megszórnak, és a tálalás előtt gázégővel égetnek.

1. előkészítési lépés

Helyezze a kókuszkrémet a vanília héjával együtt egy serpenyőbe csökkentett hőn. Felmelegszik, azonban nem engedélyezett a gőz.

2. előkészítő intézkedés

Ugyanabban az időben, egy edényben, verte a tojássárgáját együtt a cukorral, amíg azok ténylegesen vált világossárga és szellőztetett. Amikor a krém kissé buborékolni kezdett, vegye le a melegről, majd fokozatosan öntse közvetlenül a tojássárgájába egy keskeny patakban, maradva, hogy intenzíven megverje őket. Keverje össze teljesen a masszát, tegye egy szűrőn keresztül a vanília héj, valamint az egyéb duzzanatok megosztására.

3. előkészítő munka lépés

Töltse fel a tömeget kis sütő-sütőformákban szinte a tetejére.

4. előkészítő intézkedés

Hámozzuk meg a datolyaszilva és csökkenti jobbra a kis elemeket. Terület ~ 1 teáskanál minden étkezés.

5. előkészítő munka

Készítsen egy sütési ételt, amelyben egy törülközőt helyeznek el. Helyezze el a recepteket rajta kívül, valamint amikor az űrlap már készen áll a sütőbe helyezésre, töltse fel a sütőedényt forró vízzel, miközben az a sütőedények oldaláig tart.

6. előkészítési lépés

Süssük a kályhában 150cc-on ~ 30-45 percig (a sütési étkezés méretétől függően), amíg a krém meg nem keményedik, de a központ még mindig kissé mozgékony.Amikor a krembrulák készen vannak, kiveszik őket a tűzhelyből, lehűtik, minden receptet cukorral permeteznek, valamint egy égővel ürítik, mielőtt felajánlják.

Kókusztejkrém

Aktív összetevők

  • 1 doboz kókusztej
  • 50 g kakaópor
  • 1/2 teáskanál vanília esszencia
  • cukor előnyben

Előkészítő munka

  • Előző este tegye ki a kókusztejet a tartályból, egy edénybe, fedél nélkül, és hagyja egy éjszakán át a hűtőben.
  • Ezzel minden bizonnyal sűrűsödik.
  • Megszabadulni a kókusztejből a hűtőszekrényből, keverjük össze a továbbra is összetevőkkel.
  • Használhat keverőt, keverőt, habverőt, sőt villát is a keveréshez.
  • Helyezze a végül krémet desszert ételekbe, valamint tálalja.
  • Ez minden bizonnyal meg extra lenyűgöző, ha megnyomja azt egy élvezet étkezés kihasználva a tészta fecskendő vagy egy zsák dekoratív ötleteket.

Túrós-kókuszos krém epermártással

Továbbra is örömünkre szolgál a szamóca! Itt van egy ízletes csemege, amely nem fogja sokáig elidőzni a konyhában, miközben elkészíti. Az ételt Christine, az „otthon fogyasztunk” Instagram receptblog szerzője tanácsolja.

  • Összetevők
  • 600-700 g eper
  • 200 g bársonyos túró
  • 200 ml krém 35 %
  • 60 g cukor
  • 30 g kókuszpehely

A stílusért

  • mentalevél, kókuszdió vagy mandula chips

Előkészítés

1. A tejszínt és a cukrot habverővel keverjük össze, majd keverjük össze a túrót (ha normál túrót használunk, előzetesen átengedjük egy szitával vagy összekeverjük), valamint a kókuszdió pelyheket. Terület a hűtőben egy ideig, hogy a krém szigorodik egy kicsit.

2. Helyezze az epret turmixgépbe vagy konyhai robotgépbe, valamint keverje össze. Igen, vágy, akkor is egy kis cukrot.

3. Helyezze az epermártást közvetlenül a desszertételekbe, tegye a túrós krémet a tetejére, díszítse mentalevéllel, valamint kókuszdió pelyhekkel. Igen akart, kiegészíthető friss bogyós gyümölcsökkel.Túrós-kókuszos krém epermártással

Szólj hozzá!