Fokhagymás hús recept

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
AlmosMaci

Nehézség:

Elkészítési idő:

40 perc

Megnézték:
3121

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Ezzel a recepttel még a legkeményebb karajt is puhára lehet főzni.

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 8 szelet karaj
  • 3 fej vöröshagyma
  • 8 gerezd fokhagyma
  • 2 db sárgarépa
  • ízvarázs

Elkészítés

A megpucolt hagymát félbe vágom, majd felszeletelem és egy tányérra készítem a félbevágott fokhagymával együtt. A sárgarépát meghámozom, majd vékonyra csíkozom. Egy serpenyőbe teszem zöldségeket és lassú lángon addig párolom, míg illatosak nem lesznek. Pár percre leveszem a tűzről és lefedem, hogy még egy kicsit puhuljanak.

A húst megmosom, majd a hagymára rakom. Visszateszem a tűzre, sóval ízesítem, addig párolom, míg az egyik fele ki nem fehéredik, ekkor megfordítom a húsokat és ízvarázst szórok rá. Felöntöm 2 dl vízzel és lefedem. Néha megkeverem és készre főzöm.


Fokhagymás hús recepthez kapcsolódó receptek

A kép nem található/var/www/receptvarazs.hu/

Fokhagymás hús

Ezzel a recepttel még a legkeményebb karajt is puhára lehet főzni.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés