Gombás-tejfölös-fokhagymás hús recept

3 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Pásztor Valeria

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
2692

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Ez a recept Pásztor Valéria találmánya. Nagyon finom, érdemes kipróbálni!

4 személyre

  • 1 fej fokhagyma
  • 0.5 kg gomba
  • 1 kg felszeletelt sertéshús
  • 1 dl olaj (kb.)
  • vegeta
  • bors
  • liszt
  • tejföl

Elkészítés

Az olajat a sütőbe tesszük, a fokhagymát, amit apróra vágtunk, beletesszük, a meleg olajban megsütjük. Rátesszük az összevagdalt gombát, kis ideig sütjük, de nem szabad sokáig, mert a gomba megkeményedik. Utána ráöntjük a tejfölt, fűszerezzük és sűrűre főzzük, majd félretesszük. Amikor kész, a nagyon vékonyra vágott húst megmártogatjuk a lisztben. Ha kell, akkor kiklopfoljuk kicsit a húst és úgy mártogatjuk a meleg olajba. Csak annyira sütjük, hogy ízt kapjon. Nem szabad nagyon átsütni. A sült húst belerakjuk a tepsibe, ráöntjük a már elkészített gombát és aranysárgára sütjük a lernibe.

Kedves egészségükre és jó étvágyat kivánok!


Gombás-tejfölös-fokhagymás hús recepthez kapcsolódó receptek

A kép nem található/var/www/vhosts/www.receptvarazs.hu/

Gombás-tejfölös-fokhagymás hús

Ez a recept Pásztor Valéria találmánya. Nagyon finom, érdemes kipróbálni!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés