Gombás rukkolasaláta recept

Gombás rukkolasaláta
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
gombagasztro

Nehézség:

Elkészítési idő:

10 perc

Megnézték:
339

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Tökéletes vacsora kevés idővel rendelkező fogyókúrázók és egészséges életmódot kedvelők számára.

4 személyre

  • 150 gr rukkola
  • 300 gr csiperkegomba
  • 200 gr kecskesajt
  • 4 db közepes paradicsom
  • 3 evőkanál pirított fenyőmag, ugyanennyi szárított vörös áfonya
  • esetleg pici só
  • tökmagolaj, balzsamecetkrém (édes)

Elkészítés

A rukkolát egy lapos tálra lazán rászórjuk, majd a megtisztított, vékony szeletre vágott nyers gombát, a kockákra vágott paradicsomokat, a kecskesajtot, a fenyőmagot, a vörös áfonyát hozzáadjuk. Közvetlenül a fogyasztás előtt tökmagolajjal és balzsamecettel ízesítjük.


Gombás rukkolasaláta recepthez kapcsolódó receptek

Gombás rukkolasaláta

Gombás rukkolasaláta

Tökéletes vacsora kevés idővel rendelkező fogyókúrázók és egészséges életmódot kedvelők számára.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés