Göngyölt hús recept

Göngyölt hús

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Dittke

Nehézség:

Elkészítési idő:

120 perc

Megnézték:
2688

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


A legjobb cukkinis receptjeink - Ingyenesen letölthető e-book!




A recept hozzávalói ( személyre)

  • 70 dkg karaj, vagy csirkemell filé
  • 3 dkg zsemle
  • 2 db tojás
  • só, bors, petrezselyem zöld
  • köretnek héjas fűszeres burgonya, vagy rizs
  • paradicsom saláta

Elkészítés

A húst felszeleteljük, sózzuk borsozzuk. A zsemléket beáztatjuk, kinyomjuk és beletesszük a tojást, sót, borsot és a petrezselyemzöldet. Egy csíkot ráteszünk a húsra, felgöngyöljük, zsirozott tepsibe tesszük és 200 fokon sütjük. Tetejét fóliával letakarjuk, csak a végén vesszük le, amikor rápirítunk a húsra.

A bugonyát megszórjuk egy kis rozmaring-kakukkfű-bazsalikom keverékével, majd olívaolajjal kicsit meglocsoljuk. Kezünkel az egészet kicsit összemaszírozzuk. Süthetjük együtt a hússal, vagy külön. Paradicsom salátával tálaljuk. A burgonyát csak tálaláskor sózzuk meg!! Jó étvágyat!!


Göngyölt hús recepthez kapcsolódó receptek

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés