Káposztás paszuly recept

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
pinokkió

Nehézség:

Elkészítési idő:

50 perc

Megnézték:
2639

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


A káposztás paszuly laktató egytálétel és kicsit sem fogyókúrás!

  • 1 db füstölt csülök
  • 1 kg tarkabab (Juliska a legjobb)
  • 1.5 kg savanyított káposzta
  • 2 fej vöröshagyma
  • só, bors, fokhagyma
  • olaj és liszt a rántáshoz

Elkészítés

A csülköt és a babot a sóval, borssal és fokhagymával külön-külön feltesszük főni. Ha már majdnem puha, összeöntjük és hozzátesszük a savanyú káposztát is. Puhulásig főzzük tovább. (Ha a káposzta túl savanyú, előtte kimossuk hideg vízben.)

Közben a hagymát apróra vágjuk, olajon megpirítjuk, majd rátesszük a lisztet, azzal zsemleszínűre tovább pirítjuk. Ha kész a rántás, szűrőkanálon keresztül öntjük a levesbe.

Nem főzelék sűrűségű levest kapunk. Nagyon finom, laktató egytálétel. Friss ropogós héjú kenyérrel tálaljuk.

Nálunk aratási ebédként is szervírozták, annyi benne a kalória, de érdemes kipróbálni!


Káposztás paszuly recepthez kapcsolódó receptek

A kép nem található/var/www/receptvarazs.hu/

Káposztás paszuly

A káposztás paszuly laktató egytálétel és kicsit sem fogyókúrás!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Káposztás paszuly recepthez

magnollia - 2009. október 12.
pinokkió!!! Ez nagyon finom, imádom! Én is sokszor főzöm,sajnos tényleg nem fogyókúrás!
admin - 2009. szeptember 15.
Kedves pinokkió! Szeretettel várunk utólag egy fotót is erről a finom ételről az info@receptvarazs.hu címre! Köszönjük!