Karajszeletek burgonyával, tejszínnel recept

Karajszeletek burgonyával, tejszínnel

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
bankiani

Nehézség:

Elkészítési idő:

50 perc

Megnézték:
10683

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


A tepsis ételek könnyüek, hiszen csak a hozzávalókat kell egymásra rakni a tepsiben és be a sütőbe vele, addig lehet a levest, vagy a süteményt elkészíteni.

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 6 szelet kikloffolt karaj
  • só, bors
  • 1 kg burgonya
  • olaj
  • 2 dl tejszín
  • krémfehérsajt

Elkészítés

A karajszeleteket kikloffoljuk, és sóval, borssal meghintjük, majd zsiradékon átsütjük a húst, míg egy kis kérget nem kap.

A burgonyát karikára vágjuk, és elkezdjük a kiolajozott tepsibe lerakni, majd rátesszük a húst és végül burgonya kerül bele. A krémfehérsajtot apró darabokra vágjuk és a tetejére hintjük, leöntjük tejszínnel és a sütőben 45 percig sütjük. Ez a krémfehérsajt eléggé sós ízű, vigyázzunk a sózással. Tálalásnál apróra vágott snidlinggel díszítjük.


Karajszeletek burgonyával, tejszínnel recepthez kapcsolódó receptek

Karajszeletek burgonyával, tejszínnel

Karajszeletek burgonyával, tejszínnel

A tepsis ételek könnyüek, hiszen csak a hozzávalókat kell egymásra rakni a tepsiben és be a sütőbe vele, addig lehet a levest, vagy a süteményt elkészíteni.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Karajszeletek burgonyával, tejszínnel recepthez

thumb
Némethné Zsuzsa - 2013. február 16.
A húst ha tepsiben lerakva készítjük el, mindenkor előkéne sütni,nem nyersen a burgonya közé simán berakni.Ez szabály, a húsnak kérget kell előbb sütni.Akár lisztbe forgatva pld.Utána lerakni a hozzávalókkal.Ez nagyon amatőr munka.