Kebab recept

Kebab

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Gasztrokalauz Herr Ludwig

Nehézség:

Elkészítési idő:

20 perc

Megnézték:
5077

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


A legjobb cukkinis receptjeink - Ingyenesen letölthető e-book!




  • 70 dkg darált hús (sertés, marha, borjú, birka)
  • 2 csésze zsemlemorzsa
  • 6 gerezd fokhagyma
  • 4 evőkanál reszelt vöröshagyma
  • 2 teáskanál örölt kömény
  • 2 evőkanál apróra vágott petrezselyem
  • 2 teáskanál mentalevél
  • 2 teáskanál oregánó
  • 1 db citrom reszelt héja
  • só, bors ízlés szerint
  • 30 percre beáztatott hurkapálcikák

Elkészítés

A darált húst tedd keverőtálba, add hozzá a fűszereket, a fokhagymát, a vöröshagymát, a köményt, petrezselymet, mentát, oregánót. Reszeld hozzá a citromot, szórd meg zsemlemorzsával. Ízesítsd sóval, borssal, dolgozd egynemű masszává. A hurkapálcikákra formázz rudacskákat. Grillen, vagy serpenyőben olajon süsd aranybarnára őket.


Kebab recepthez kapcsolódó receptek

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés