Ludaskása recept

Ludaskása

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
ibi1950

Nehézség:

Elkészítési idő:

90 perc

Megnézték:
433

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


A Márton napi libalevest követő második fogás

  • 3 dl rizs
  • 6 dl forró libaleves és a levesben főtt hús és zöldség
  • 2 ek libazsír
  • 2 mk delikát
  • 2 mk petrezselyem zöld
  • 2 mk frissen őrölt szinesbors

Elkészítés

Két evőkanál libazsíron megfuttatjuk a megmosott rizst (pirítani nem szabad!), majd felengedjük a 6 dl forró libahúslevessel, melyet úgy mertünk ki a többi levesből, hogy a zsíros színe lehetőleg a rizsre kerüljön. Sózzuk, delikátozzuk, majd fedő alatt puhára pároljuk. Amikor kész a rizs, húsvillával hozzákeverjük az apró kockára vágott zöldségeket és a főtt libahúst. Tálalásnál, frissen őrölt színes borssal illatosítjuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!


Ludaskása recepthez kapcsolódó receptek

Ludaskása

Ludaskása

A Márton napi libalevest követő második fogás

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés