Mangó csatni recept

Mangó csatni

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
blahunka Attiláné

Nehézség:

Elkészítési idő:

20 perc

Megnézték:
305

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


A csatni indiai eredetű, egzotikus ízvilágú, általában csípős fűszerezésű lekvár, melyet leginkább mártásként fogyaszthatunk húsokhoz.

Karácsonyi ehető ajándékok

Ingyenesen letölthető e-book!

Karácsonyi ehető ajándékok - Ingyenesen letölthető e-book!

Név: *

email cím:

Elfogadom a felhasználási feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot

A recept hozzávalói ( személyre)

A hozzávalók

  • 5 ek cukor
  • 1 dl víz
  • hagyma apróra vágva
  • koriander
  • gyömbér reszelve
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 kávéskanál kömény
  • 1 kávéskanál cayenne bors
  • 1 kávéskanál só
  • 0.5 dl ecet
  • mangó gyümölcskonzerv

Elkészítés

A szirupot elkészítjük, a hagymát apróra vágjuk, majd hozzáaadjuk a fűszereket, és a végén a mangókonzervet. Ezután kicsit összekeverjük a lapon, és máris tehetjük az üvegbe, majd a dunsztba, és másnap már fogyaszthatjuk is.


Mangó csatni recepthez kapcsolódó receptek

Mangó csatni

Mangó csatni

A csatni indiai eredetű, egzotikus ízvilágú, általában csípős fűszerezésű lekvár, melyet leginkább mártásként fogyaszthatunk húsokhoz.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés