Puncsos szelet recept

Puncsos szelet

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Borsi Józsefné Gángó Erika

Nehézség:

Elkészítési idő:

60 perc

Megnézték:
6925

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Új, ingyenesen letölthető ebook epres süteményekkel!




A recept hozzávalói ( személyre)

A tésztához:

  • 50 dkg liszt
  • 15 dkg cukor
  • 15 dkg zsír
  • 1 db tojás
  • 1 csomag sütőpor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 2 dl tejföl

A krémhez:

  • 7.5 dl tej
  • 3 csomag puncs pudingpor
  • 25 dkg margarin
  • 20 dkg porcukor

A tetejére:

  • 20 dkg porcukor
  • 1 db citrom leve
  • 2 evőkanál rum
  • pár csepp piros ételszínezék (el is hagyható)
  • 2 evőkanál olvasztott hűtött margarin

Elkészítés

Tészta alapanyagot összegyúrjuk, és 3 lapot sütünk tepsi hátulján. A krémhez tejben felfőzzük a pudingokat, kikeverjük a margarint a porcukorral, és a kihűlt pudingokhoz keverjük. Megtöltjük a lapokat, tetejére rátesszük a mázat egy éjszakán át pihentetjük.


Puncsos szelet recepthez kapcsolódó receptek

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés