Sztrapacska recept

Sztrapacska

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

40 perc

Megnézték:
6102

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Azon frissiben érdemes megenni, amíg van belőle!

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 50 dkg burgonya
  • 50 dkg liszt
  • 3 db tojás
  • 20 dkg szalonna
  • 30 dkg juhtúró

Elkészítés

A lereszelt krumplit összekeverjük a liszttel és a tojással, megsózzuk, majd nokedliszaggatóval forrásban lévő vízbe galuskákat szaggatunk belőle. Ha megfőtt, kivesszük és lecsepegtetjük.

A szalonnát kockára vágjuk, megsütjük és félretesszük. A galuskákat átpirítjuk a szalonna zsírján, és még forrón hozzákeverjük a juhtúrót és a szalonnakockákat.


Sztrapacska recepthez kapcsolódó receptek

Sztrapacska

Sztrapacska

Azon frissiben érdemes megenni, amíg van belőle!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Sztrapacska recepthez

dzanga - 2011. március 10.
Megcsináltam,finom lett, alig jutott nekem! Köszi