Tonhalas tészta kapribogyóval recept

Tonhalas tészta kapribogyóval
2.5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Némethné Zsuzsa

Nehézség:

Elkészítési idő:

40 perc

Megnézték:
901

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Nagyon egészséges tésztaételeket készíthetünk, hiszen az olasz konyha kínálja a sokféle finomságot. Én ezért kedvelem, meg gyorsan el is készül.

4 személyre

  • 1 db tonhal konzerv
  • 1 fej hagyma
  • 2 nagy gerezd fokhagyma
  • 1 db chilipaprika
  • bors
  • 2 evőkanál nagyobb (száras) kapribogyó
  • 1 csokor petrezselyem
  • 25 dkg taglietelle olasz tészta

Elkészítés

A tonhal konzervről leszűrt olajban megpároljuk a felkockázott hagymát. Hozzáadjuk a tonhalat, a sót, a borsot, az apróra vágott vagy préselt fokhagymát és a chilit, pár percig kevergetjük, majd a végén hozzáadjuk a friss, felaprított petrezselymet, és felkarikázott kapribogyót.

Kifőtt olasz tésztával összekeverjük és tálaljuk.


Tonhalas tészta kapribogyóval recepthez kapcsolódó receptek

Tonhalas tészta kapribogyóval

Tonhalas tészta kapribogyóval

Nagyon egészséges tésztaételeket készíthetünk, hiszen az olasz konyha kínálja a sokféle finomságot. Én ezért kedvelem, meg gyorsan el is készül.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés