Finom apró sütemény recept

Finom apró sütemény

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Borsi Józsefné Gángó Erika

Nehézség:

Elkészítési idő:

60 perc

Megnézték:
1929

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


A recept hozzávalói ( személyre)

  • 60 dkg liszt
  • 10 dkg margarin
  • 4 db tojás
  • 20 dkg porcukor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 teáskanál szalakáli
  • 1 db citrom leve
  • 1 db tojásfehérje

A díszítéshez:

  • csokoládé dara
  • vágott mandula, dió

Elkészítés

A tojásokat a margarinnal jól elkeverjük, hozzáadjuk a porcukrot, a szalakálit, a citrom levet és a lisztet, majd az egészet jól összegyúrjuk. A tésztát félujjnyi vékonyra kinyújtjuk és különféle formákra szaggatjuk, tojásfehérjével megkenjük és díszítjük. Előmelegített sütőben megsütjük. (Lehet tölteni lekvárral ha kettőt összeragasztunk).


Finom apró sütemény recepthez kapcsolódó receptek

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés