A Langos egy japán sült kenyér, amelyet néha Magyar pizzának hívnak. Ez egy előnyös hely és egy nagyszerű étel,amelyben van egy élesztő tészta burgonyapürével és liszttel. Ez a snack évszázadokkal korábban lépett be az ország ételeibe, amikor a törökök bemutatták munkája során. Ma ez egy előnyös élvezet vagy snack, amelyet általában csak fokhagymával tisztítanak meg és sóval meghintjük. Néhány fokhagymás mag illeszkedik a tésztába. A változatok a langókat tejföllel, valamint kaporral vagy apróra vágott Emmenthalerrel vagy Gruy Xhamre sajttal szolgálják fel, vagy fahéjcukorral vagy a kenyércukor csodálatos változatával meghintjük. Amire biztosan szüksége less:
- 1 nagy burgonya, frissen elkészített, hámozott, hámozott, valamint hangulatos (ne használjon burgonyapürét).
- 2 1/2 tsps azonnali élesztő (ugyanaz, mint a gyors vagy kenyérkészítő élesztő).
- 1 teáskanál cukor.
- 1 3/4 csésze.
- Univerzális liszt.
- 1 evőkanál növényi olaj.
- 3/4 teáskanál só.
- 1/2 bögre tej.
- 2 fokhagymás szegfűszeg, felére csökkent.
Pontosan hogyan kell csinálni.
- Helyezze a friss apróra vágott burgonyát, élesztőt, cukrot, lisztet, olajat, sót, valamint tejet egy közepes keverőtálba vagy keverőtálba. Lapát tartozék használatával kombinálja az alkatrészeket, amíg azok jól meg nem nedvesednek.
- Váltson át a tésztával való érintkezésre, majd gyúrja 5-7 percig, vagy amíg sima és rugalmas nem lesz. Helyezze át egy reszelt tálba,fedje le, valamint hagyja emelkedni, amíg megduplázódik.
- Osszuk a tésztát 4 egyenértékű részre. Roll minden egyes darab jobbra egy sima gömb, valamint a helyzet egy enyhén folyékony fórumon. Fedjük le és hagyjuk pihenni 20 percig.
- Egy nagy sapka, melegség 1 inch repceolaj 350 F. squash, valamint kiterjeszti minden labdát a tészta körülbelül 8 hüvelyk átmérőjű. Vonzza 1 vagy még több rést a kiterjesztett tészta létesítményében. Ez a hagyományos, és ez is segít, hogy a tészta fúj a közepén, és felesleges sütés.
- Szakács egy logó tervez egyszer körülbelül 2 percig az egyik oldalon, vagy akár arany. Drain elméletileg törölközőt.
- Spoon forró masszírozni egy vágott gerezd fokhagyma, majd megszórjuk sóval.
Langa variációk
A fokhagyma masszírozása és a sóval történő permetezés után az aromás változat magában foglalhatja a savanyú krémmel való feltöltést, valamint a szeletelt kaprot vagy a vágott Emmenthaler vagy a Gruy ons sajtot.
Édes változathoz szerezze be a fokhagymát és a sót, és meghintje fahéjas cukorral vagy kenyércukorral, csakúgy, mint az elefánt fülét, amelyet a nemzetekben fedeztek fel rendezvényeken és vásárokon.
Magyar másnaposság gyógymódok
A magyar hosszabbítás számos eszköze között van hajlandóság a szeletelt gerezd fokhagymával kedvesen letörölt windowsos, éjszakai bagoly leves vagy korhelyleves fogyasztására. Ez a leves a káposzta, valamint a füstölt hús lédús keveréke. Langosh-recept. Langos (langos, magyarul lényegében „intenzív”) – a szokásos megjelenés a piknikek, a levegőben töltött ünnepek, a vásárok és az emberek ünnepei típusában. Az étel népszerű Magyarországon, Ausztriában, Csehországban, Szlovákiában, Szerbiában és Romániában. A szakácslogók receptje egyszerű, mint minden aranyos – ez egy élesztő tésztából készült sütemény, növényi olajban sült. Leggyakrabban a salátát fokhagymás mártással, valamint/ vagy sajttal, tejföllel szolgálják fel. A Langosh kezdetének két fő változata van. Egyikük, a magyarok szerint a recept a törökök szakácshagyományaiból származott. Egy másik változat szerint az olyan ételek elkészítésének története, mint a langos eredete, a régi római időkre nyúlik vissza. Gyakran szeretnék valami egyszerű, gyors, de nem igazán könnyű ételt készíteni, következésképpen Magyar langosh – egyszerűen az ideális választás valamire. Különösen, ha például a nemzetben, valamint asztalt helyezhet a szabadban, fedél alatt, a verandán vagy a tornácon. Hogyan szakács langosh?
Szerkezet:.
- búzaliszt-körülbelül 500 g;.
- a víz hideg-körülbelül 300 ml;.
- élesztő-15 g friss vagy 5-6 g száraz;.
- só;.
- cukor-0,5 -1 tk;.
- zsír;.
- sajt;.
- tejföl;.
- fokhagyma;.
- növényzet.
Előkészítés.
Szagtalan vagy finomítatlan technikával felszabadítjuk a tésztát a válogatott lisztből. Mi biztosan gondolni ijesztő. 2 evőkanál lisztet kevert cukorral, valamint az élesztő, valamint feloldjuk kissé felmelegített vízben (üveg, hőmérséklet szint körülbelül 30 6CC). Helyezze a tartályt meleg helyre körülbelül 20 percre. Öntsük a kanalat egy tálba, és nézzük meg a lisztet is. Adjunk hozzá egy csipet sót. A tésztát olajozott kézzel dolgoztuk meg. Egy csomóba csomagoljuk, egy tálba helyezzük, tiszta törülközővel fedjük le, majd hagyjuk meleg helyen állni körülbelül 20 percig, majd gyúrjuk és keverjük össze. Megismételheti a ciklust, de ez nem elengedhetetlen. A tésztát közvetlenül elemekre osztjuk, duzzanatokat alakítunk ki, majd lapos csapszeggel, lapos süteményekkel, vagy kezünkkel süteményeket készítünk. Fry a tortilla, átalakítani egy szép arany színű, nagy mennyiségű olajat, valamint elterjedt a papír szalvéták, hogy kenje az üveg. A kész süteményeket fokhagymával meghintjük vagy fokhagymás mártással megkenjük. Készítse elő az alábbiak szerint: dörzsölje a fokhagymát meleg pirospaprikával egy csipet sóval, adjon hozzá egy kevés olajat vagy vizet. Tálaljuk sajttal, savanyú krémmel, valamint természetes gyógynövényekkel. Nyilvánvaló, hogy nagyszerű más ideális ételeket (tematikusan ideális Magyar, román, osztrák, szlovák, cseh vagy Szerb), valamint egy pohár kiváló szőlőfehér bort, aromás pálinkát vagy gyümölcs Rakit kínálni.
Vezető 7 magyar ételeket meg kell próbálnia Budapesten
Egyél úgy, mint egy budapesti helyi, vásároljon néhányat ezekből a hagyományos magyar ételekből, a kiadós húsreceptektől a kellemes ételekig, valamint az ízletes harapnivalókig. L hosszúság. A hagyományos otthoni főzéshez vegye be a L szakácsot, egy rántott, puha sertéshúst, amelyet hangulatos, tejföllel, reszelt sajttal vagy garlici vajjal (vagy a fentiek mindegyikével) fogyasztanak útközben. Ezeket a szenvedélyes harapnivalókat egész évben szolgálják fel, valamint a tipikus gyümölcsleveket szállítják. A nagy L ++ – nak kívül ropogósnak és puhának, középen pedig simának kell lennie. Időnként burgonyával (krumplis l) készítik, és gyakran kolbásszal (Kolb) kínálják előre. Hol lehet étkezni Budapesten: az Arany János úton található Retro Bufe éjjel-nappal kínál Langókat (10: 00 óráig tart nyitva). 6: 00 Pénteken és szombaton az éjszakai baglyok és a korai padló). K (kéménytorta) (k (kéménytorta)). Ezek a csodálatos ételek hosszú, kellemes tésztacsíkokból készülnek, kúp alakú köpés köré tekerve, amelyeket vajjal kennek, valamint faszénből sütik. A cukor karamellizálódik, hogy ropogós bevonatot képezzen, és amikor a tésztát megszabadítják a publikáltaktól, gőz szabadul fel a létesítményből, mint egy kémény (az angol fordításban a K ons = „kémény torta”). Tálalás előtt általában megtisztították őket töltelékkel, például fahéjjal vagy őrölt dióval, és mindenkinek meg akarták mutatni, leválasztva egy forró, csodálatos, ropogós tésztát. Ezek kifejezetten előnyös az egész vakáció, és költség karácsonyi piacok az egész városban. Hol lehet ECT k enterprt xhamskal enterprcs Budapesten: rengeteg standon értékesítik ezeket a cukros ételeket az egész városban. A kiváló minőségű meglehetősen szabályos, de biztos, hogy tájékoztassa egyszerűen főtt K Enterprises szakács, nem valaki pihen a képernyőn egy ideig. Az Andropszsy lehetőség és a Bajcsy-Zsilinszky utca sarka népszerű a polgárok körében. T (Töltött káposzta). A csomagolt káposzta népszerű étel sok Kelet-Európában, Ázsia alkotóelemeivel együtt. A magyar specializált, káposzta lehullott levelek szakács, csomagolt őrölt sertéshús, valamint a marhahús, rizs, paradicsom, káposzta. Mint sok magyar recept, erősen fűszerezett paprikával. Ezt a kellemes receptet általában a téli hónapokban fogyasztják, és mindenképpen érdemes példákat venni, amikor Magyarországon otthon veszik fel. Hol együnk töltött káposzta Budapesten: Százéves étterem mert 1831. az éves kínál hagyományos magyar receptek, mint például a csomagolt káposzta ételeket. Ez a város legkorábbi étterem, valamint gyakran cigány csapatok otthona.