Almás-fahéjas korpás muffin recept

Almás-fahéjas korpás muffin

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Receptvarázs

Nehézség:

Elkészítési idő:

35 perc

Megnézték:
886

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Ez a könnyű almás-fahéjas muffin biztos, hogy a család kedvence lesz.

4 személyre

  • 3 db tojás
  • 1.7 dl növényi olaj
  • 8 evőkanál almapüré
  • 4 evőkanál méz
  • 1 csomag (52 dkg) sárga süteménypor
  • 8 dkg búzakorpa
  • 2 kiskanál őrölt fahéj

Elkészítés

Egy tálban felverjük a tojást, az olajat, az almapürét és a mézet. Egy másik edényben összekeverjük a süteményport, a korpát és a fahéjat, majd az egészet hozzáadjuk az első edény tartalmához, és lazán elkeverjük.

A kiolajozott vagy muffinpapírral bélelt sütőformákat kétharmadik töltjük az elkészült masszával. 180 °C-on 20-25 percig sütjük (amíg a tészta közepébe szúrt fogpiszkáló már tisztán húzható ki).

Tápértékadatok:

Adagonként 241 kalória, 13 g zsír (ebből telített zsír 2 g), 35 mg koleszterin, 191 mg nátrium, 30 g szénhidrát, 3 g rost, 3 g fehérje.


Almás-fahéjas korpás muffin recepthez kapcsolódó receptek

Almás-fahéjas korpás muffin

Almás-fahéjas korpás muffin

Ez a könnyű almás-fahéjas muffin biztos, hogy a család kedvence lesz.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés