Almás csirkesalátával töltött paradicsom recept

Almás csirkesalátával töltött paradicsom
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

40 perc

Megnézték:
1876

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Kicsiben - mert nem a méret a lényeg

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 2 db csirkemellfilé
  • 16 szem koktélparadicsom
  • 2 db zöld alma
  • 1 kiskanál citromlé
  • só, frissen őrölt fekete bors
  • 0.5 kiskanál őrölt fahéj
  • 3 evőkanál majonéz
  • 2 kiskanál frissen aprított petrezselyem

Elkészítés

A csirkét vízben puhára főzzük és hűlni hagyjuk. Óvatosan levágjuk a paradicsomok tetejét, és kimagozzuk őket. Az almát meghámozzuk, kimagozzuk és felszeleteljük, majd megöntözzük citromlével, hogy ne barnuljon be.

A húst feldaraboljuk, sóval, borssal, fahéjjal meghintjük, majd hozzákeverjük a majonézt és a petrezselymet, az almát és az egészet jól átforgatjuk. A csirkesalátát a paradicsomba kanalazzuk, a tetejére pedig visszahelyezzük a paradicsom kalapját.


Almás csirkesalátával töltött paradicsom

Almás csirkesalátával töltött paradicsom

Kicsiben - mert nem a méret a lényeg

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés