Almás gazpacho recept

Almás gazpacho
2 4

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

35 perc

Megnézték:
1044

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Gazdagpacho - almával dúsítva!

6 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 6 db paradicsom
  • 3 db alma
  • 1 db citrom leve
  • 1 dl almaecet
  • 1 dl olívaolaj + a tetejére
  • 2 db újhagyma
  • só, bors

Elkészítés

A paradicsomok tetején kereszt alakú vágást ejtünk, majd 30 másodpercre forró vízbe mártjuk őket, és eltávolítjuk a héjukat.

Az almákat meghámozzuk, kimagozzuk és kockára vágjuk, majd az almakockák egyharmadát gyufaszál vékonyságúra vágjuk, és összekeverjük a citromlével.

A paradicsomot összeturmixoljuk a maradék almával, majd hozzáadjuk az ecetet, az olívaolajat és az apróra vágott újhagymát, és sózzuk, borsozzuk.

Tálaláskor megszórjuk a gyufaszálra vágott almával, és néhány csepp olívaolajat cseppentünk rá.


Almás gazpacho recepthez kapcsolódó receptek

Almás gazpacho

Almás gazpacho

Gazdagpacho - almával dúsítva!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Almás gazpacho recepthez

Peti - 2012. január 08.
Ez nem gazdagpacho. Megcsináltuk úgy ahogy le van írva. Hát hogy is mondjam olyan savanyú mint a bűn! Az alma kicsit segít rajta..de nincs olyan ember aki egy tányérral megbírna enni szerintem.. Nem jó! Inkább egy jó paradicsomlevest ettem volna.. És egy ötlet: lehet hogy sok az az egy deci almaecet!!!! Üdv