Almás kuszkusz recept

Almás kuszkusz

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

25 perc

Megnézték:
1822

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


A kusz egyszerű - a kuszkusz se bonyolultabb

4 személyre

  • 1.5 evőkanál olaj
  • 2 db piros és/vagy zöld kaliforniai paprika
  • 1 evőkanál curry
  • 2 dl almalé
  • 2.5 dl csirkealaplé
  • 2.5 dl kuszkusz
  • 1 db zöld alma
  • 5 dkg darált mogyoró

Elkészítés

Közepes lángon olajat melegítünk, beletesszük a kis darabokra vágott paprikát és a felaprított hagymát, és 5 percig kevergetjük. Hozzáadjuk a curryt, és további 1 percig főzzük.

Hozzáöntjük az almalét és az alaplét, felforraljuk, majd belekeverjük a kuszkuszt és a kimagozott, feldarabolt almát.

A tűzről levéve, fedő alatt kb. 5 percig állni hagyjuk, míg a folyadék fel nem szívódik. Tálaláskor a kuszkuszt villával fellazítjuk, és tetejét meghintjük a darált mogyoróval.


Almás kuszkusz

Almás kuszkusz

A kusz egyszerű - a kuszkusz se bonyolultabb

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés