Almás muffin recept

Almás muffin
4 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

40 perc

Megnézték:
2499

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Ötórai teához - vagy a nyolcórai kávéhoz

2 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 20 dkg liszt
  • 2 kiskanál diabetikus édesítőszer
  • 2.5 kiskanál sütőpor
  • 0.5 kiskanál só
  • 1 kiskanál fahéj
  • 0.25 kiskanál szerecsendió
  • 1 db tojás
  • 1.5 dl tej
  • 5.5 dkg margarin
  • 18 dkg reszelt alma

Elkészítés

A sütőt előmelegítjük 190 °C-ra. A muffinformába beletesszük a sütőpapírokat.

Összekeverjük a lisztet, az édesítőt, a sütőport, a sót, a fahéjat és a szerecsendiót.

Összekeverjük a felvert tojást, a tejet és a margarint, majd hozzáadjuk a lisztes keverékhez. Jól összedolgozzuk, majd belekeverjük a reszelt almát is.

A tésztát a formákba töltjük, és 20-25 perc alatt megsütjük.


Almás muffin

Almás muffin

Ötórai teához - vagy a nyolcórai kávéhoz

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Almás muffin recepthez

Edit - 2012. január 12.
Most tettem a sütőbe, kíváncsian várom a végeredményt!
Tolvajné Gőz Éva - 2010. december 03.
Nagyon jó, hogy a cukorbetegekre is gondolnak. Finom az almás muffin.