Amur halszelet sütve recept

Amur halszelet sütve
3 4

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
blahunka Attiláné

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
14024

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


A Receptdaráló című műsorban készítették el, de ott pontyszelettel készült a recept. A családom inkább az amurt szereti, így azzal készítettem el a receptet.

5 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

A hozzávalók

  • 6 db amur szelet (kisebb darabban)
  • 3 ek reszelt gyömbér
  • 4 db fokhagyma reszelve
  • 1 dl fehér bor
  • 1 dl tejszín
  • bors
  • vaj

Elkészítés

A vajat felmelegítjük, a halszeleteket megsütjük, majd ráreszeljük a gyömbért és a reszelt fokhagymát. Felöntjük borral és még tálalás előtt hozzáadjuk a tejszínt, hogy azzal együtt is forraljuk egy ideig, mert így sűrűbb lesz a szaftja. Köretként sült krumplit ettünk hozzá. Aki szereti a majonézt, eheti azzal is, mert úgy is nagyon finom és ízletes a halszelet. Aki szeretné, kipróbálja a receptet pontyszelettel is.


Amur halszelet sütve recepthez kapcsolódó receptek

Amur halszelet sütve

Amur halszelet sütve

A Receptdaráló című műsorban készítették el, de ott pontyszelettel készült a recept. A családom inkább az amurt szereti, így azzal készítettem el a receptet.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés