Ananászos-gyömbéres puncs recept

Ananászos-gyömbéres puncs

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Receptvarázs

Nehézség:

Elkészítési idő:

20 perc

Megnézték:
1647

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Ez a csípős- fűszeres puncs kellemes változatosságot jelent a hagyományos forralt borhoz képest, ugyanakkor magas a brómtartalma is.

4 személyre

  • 1 evőkanál méz
  • 1 hosszában felhasított fahéjrúd
  • 4 csésze ananászlé
  • 1 csésze felszeletelt hámozatlan, friss gyömbér
  • 8 egész szegfűszeg
  • 0.25 kiskanál bors

Elkészítés

Egy kisebb lábasban keverjük össze az alapanyagokat, majd forraljuk fel. Állítsuk a hőfokot alacsonyra, 10 percig hagyjuk főni. Leszűrve, melegen kínáljuk.

A recept tápértéke:

Energia- és tápanyagtartalom adagonként:
152 kcal energia,
0,55 g zsír (ebből 0,2 g telített zsírsav),
1 g fehérje,
38 g szénhidrát,
3,4 g élelmi rost
, 0 mg koleszterin,
4 mg nátrium


Ananászos-gyömbéres puncs

Ananászos-gyömbéres puncs

Ez a csípős- fűszeres puncs kellemes változatosságot jelent a hagyományos forralt borhoz képest, ugyanakkor magas a brómtartalma is.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés