Aszalt sárgabarackos bonbon recept

Aszalt sárgabarackos bonbon
5 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
blahunka Attiláné

Nehézség:

Elkészítési idő:

40 perc

Megnézték:
1809

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Házi bonbon készítése szilikonos formában gyorsan elkészíthető.

7 személyre

  • 10 dkg étcsokoládé
  • 0.25 tubus sűrített tej (1/4 tubus)
  • 5 dkg aszalt sárgabarack
  • szirup készítése

Elkészítés

A csokoládét vízgőz felett felolvasztjuk, majd hozzá tesszük a sűrített tejet, ez lesz a bonbon teteje és az alja is.

Aszalt barackos krém: Szirupot készítünk és apróra vágjuk az aszalt barackot, majd kihűtjük és ledaráljuk, amikor már krémes állagú lett, akkor a bonbonokat megtöltjük vele.

Úgy készül, hogy először az forma aljába tesszük a csokoládét, és hűtőbe rakjuk, hogy megszilárduljon, ezután jön a krém, és a végén a csokoládé és hűtőbe tesszük. A házi bonbonokat mindig hűtőbe kell tárolni.


Aszalt sárgabarackos bonbon recepthez kapcsolódó receptek

Aszalt sárgabarackos bonbon

Aszalt sárgabarackos bonbon

Házi bonbon készítése szilikonos formában gyorsan elkészíthető.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés