Az én töltött paprikám recept

Az én töltött paprikám
4.5 5

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
bankiani

Nehézség:

Elkészítési idő:

40 perc

Megnézték:
2044

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Szeretem a könnyü, nem hizlaló ételeket. Mivel nem rántással készült, és mégis finom, igy fogyókúrázóknak is ajánlanám, és cukor sincs benne.

2 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 0.5 kg darált hús
  • tojás
  • vöröshagyma összevágva
  • só, bors
  • piros őrölt paprika
  • 5 dkg rizs
  • 1 doboz hámozott paradicsompüré
  • 4 db Tv paprika

Elkészítés

A paprikákat megtisztítjuk, a darálthúst összeállitjuk a fűszerekkel, a rizzsel és a paprikákba töltjük, a maradékot gombóccá formázzuk. A paradicsomsürítményt egy lábasba öntjük, és pici vizzel hígitjuk, beletesszük a paprikákat és a gombócokat, majd megfőzzük.


Az én töltött paprikám recepthez kapcsolódó receptek

Az én töltött paprikám

Az én töltött paprikám

Szeretem a könnyü, nem hizlaló ételeket. Mivel nem rántással készült, és mégis finom, igy fogyókúrázóknak is ajánlanám, és cukor sincs benne.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Az én töltött paprikám recepthez

Vira - 2013. augusztus 09.
Köszönöm Vira
thumb
Receptvarázs - 2013. augusztus 07.
Kedves Vira,
Gerslit (másnéven) árpagyöngyöt a legtöbb ABC-ben lehet kapni. Általában a szárazáru (rizs, lencse, bab, tarhonya) között szokott lenni fél, egykilós kiszerelésben. Jó főzőcskézést!
Vira - 2013. augusztus 05.
Gerslit hol lehet kapni?
Legközelebb így készítem. Köszönöm Vira
BANKIANI - 2011. október 29.
T .Klepcsa! Nemrég tettem fel a töltött paprika gerslivel receptet is.
klepcsa - 2011. október 29.
Én a rizs helyett gerslit főzők. Töltött ételekbe pláne ezt teszek a családom is már rég megkedvelte,azt mondják ízletesebb. Ki kell próbálni finomabb.
bankiani - 2011. október 07.
Kedves Anna! Ez a recept most sertéshúsból készült, a régebbi /júliusi/ pedig pulykahúsból, mindkettő nagyon finom, a pulykahúsból készült ételek nem zsirosak, tehát fogyokúrázók is bátran fogyaszthatják. Még egy fajtát teszek fel a versenyre, az gerslivel lesz, nem rizzsel, az megint másféle étel.
bankiani - 2011. október 05.
T. Receptvarázs! Köszi, hogy segitetek, és hogy mellém álltok.
thumb
Receptvarázs - 2011. október 05.
Kedves Anna! Nem baj, ha egy recept fent van többször, mindenki kicsit másképp készíti, pont ez a lényeg! Illetve a receptversenyes kiírásara fognak érkezni ugyanolyan ételek is, csak más-más verzióban :) Ezért találkozhatsz egy étellel többször is!
thumb
Receptvarázs - 2011. október 05.
Kedves Bankiani! Beleírtuk a rizst, kivettük az olajat :) Semmi gond, bármiben segítünk!
Anna - 2011. október 05.
Ez a recept már fent volt. Inkább friss paradicsomból készítem. Paradicsompürében sok minden van beletéve, hogy elálljon.
bankiani - 2011. október 04.
T.Receptvarázs! Most meg a rizst hagytam ki, légyszi javitsátok ki, - az elkészitésnél a darálthúst összeállitjuk a füszerekkel, a rizzsel és a paprikákba töltjük. - A hozzávalókban "5 dkg rizs", az olaj nem kell. Köszönöm és elnézést, de fejből irok mindent, s közben nézem, hallgatom a TV-t is.