Babgulyás recept

Babgulyás
5 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
mozsara

Nehézség:

Elkészítési idő:

120 perc

Megnézték:
11674

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Bográcsban a legjobb ez a babgulyás.

A babot előző nap beáztatjuk, bőséges vízben főni teszem 2-3 babérlevéllel,hozzáadom a hagymát és egy cikk fokhagymát is .Majdnem készre főzöm a babot. A húst mosom, kockára vágom, és a hagymán, zsíradékon paprikával paradicsommal és fokhagymával a hagyományos módon fűszeres pörköltöt készítek. Mikor a hús már majdnem puha, hozzáadom a felaprított vegyes zöldséget, és készre főzöm. Ekkor a puha babot, levével együtt összeöntöm a húsos zöldséges raguval, felengedem annyi forró vízzel, hogy leves sűrűségű legyen, és felforralom. Néhány szem kockára vágott burgonyát adok hozzá és készre főzöm.Tálaláskor megszórom szárított petrezselyemzölddel.


Babgulyás recepthez kapcsolódó receptek

Babgulyás

Babgulyás

Bográcsban a legjobb ez a babgulyás.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés