Baconba göngyölt fasirt rizzsel, grapfruit dzsemmel recept

Baconba göngyölt fasirt rizzsel, grapfruit dzsemmel
5 10

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
bankiani

Nehézség:

Elkészítési idő:

40 perc

Megnézték:
1065

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


A fasírt szintén már szerepel a receptjeim között, ezért csak a grapfruit dzsemet írom le, azért hogy megkedveltessem ezt a gyümölcsöt és láthatóvá tegyem, hogy húshoz is lehet tálalni, bár íze kesernyés, ezért nem nagyon szeretik. Érdekes íz a sült hús és a grapfruit találkozása.

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

A grapfruit dzsemhez:

  • 4 db nagy piros belü gyümölcs
  • 1 csomag befőzőfix
  • 20 dkg cukor

Elkészítés

A nagy piros húsú gyümölcsöket meghámozzuk, a belső hártyáitól megszabaditjuk és darabokra vágva feltesszük főzni a befőzőfixel és a cukorral együtt. Mikor már kezd összeállni, akkor kész van. Kihűtve tálaljuk.


Baconba göngyölt fasirt rizzsel, grapfruit dzsemmel recepthez kapcsolódó receptek

Baconba göngyölt fasirt rizzsel, grapfruit dzsemmel

Baconba göngyölt fasirt rizzsel, grapfruit dzsemmel

A fasírt szintén már szerepel a receptjeim között, ezért csak a grapfruit dzsemet írom le, azért hogy megkedveltessem ezt a gyümölcsöt és láthatóvá tegyem, hogy…

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés