Baconös paella maradék rizsből recept

Baconös paella maradék rizsből
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

20 perc

Megnézték:
2123

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Ha rizs, akkor paella - RÉGI TRÜKK, DE JÓ

2 személyre

  • 1 evőkanál étolaj
  • 0.5 fej vöröshagyma
  • 0.5 fej kaliforniai paprika
  • 2 db tojás
  • 30 dkg főtt rizs
  • maradék bacon, főtt csirke vagy bármilyen egyéb főtt hús

Elkészítés

Az olajat egy edényben felhevítjük, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és a csíkokra vágott paprikát, és 3 percig pároljuk.

A tojásokat felverjük, hozzáöntjük a zöldségekhez, majd hozzáadjuk a rizst és a húst, és néhány percig együtt pirítjuk.

Tipp:

A főtt rizs a hűtőszekrényben három napig eláll, ezért érdemes többet főzni, ha más rizses ételt is akarunk készíteni. A főtt, ízlés szerint fűszerezett rizst kiadós tölteléknek használhatjuk paprika vagy nagyobb paradicsom megtöltéséhez. Enyhén párolt, ropogós zöldségfélékkel és salátaöntettel összekeverve tápláló salátafogásként tálalhatjuk fel. Előételként étvágygerjesztő olasz rizsgombócot vagy friss, csíkokra szeletelt zöldséget hozzáadva gyors serpenyős ételt is készíthetünk a maradék főtt rizsből.n


Baconös paella maradék rizsből recepthez kapcsolódó receptek

Baconös paella maradék rizsből

Baconös paella maradék rizsből

Ha rizs, akkor paella - RÉGI TRÜKK, DE JÓ

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés