Barackos marinád (húshoz, halhoz) recept

Barackos marinád (húshoz, halhoz)

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

10 perc

Megnézték:
1012

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Készítsen izgalmas marinádot!

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 1 dl baracklé
  • 3 evőkanál teriyaki szósz
  • 2 evőkanál frissen aprított rozmaring
  • 1 evőkanál olívaolaj

Elkészítés

Egy kisebb edényben összekeverjük a hozzávalókat, majd a húsra öntjük, jól átforgatjuk benne, és legalább 4 órára hűtőbe tesszük. (A húst még párszor újra átforgatjuk.) Sütés előtt a marinádot lecsepegtetjük.


Barackos marinád (húshoz, halhoz)

Barackos marinád (húshoz, halhoz)

Készítsen izgalmas marinádot!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés