Barbeque szósz recept

Barbeque szósz
4.5 4

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

10 perc

Megnézték:
7950

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


2 személyre

  • 1 evőkanál őrölt mustármag
  • 2.5 evőkanál barnacukor
  • 2 evőkanál ketchup
  • 2 evőkanál worchester szósz
  • 2 evőkanál sűrített paradicsom
  • 1 evőkanál borecet

Elkészítés

A hozzávalókat egy keverőtálba kimérjük, majd egy habverővel kb 2-3 percen folyamatos kevergetés mellett egyneműsítjük. A borecetet ízvilágunknak megfelelően akár el is hagyhatjuk. Ez egy alap barbeque szósz, amit akár whisky-vel vagy egyéb füstaromákkal feldobhatunk.


Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Barbeque szósz recepthez

thumb
blahunka Attiláné - 2010. december 08.
Kedves Eszter, ha úgy csinálod, ahogy leírtam biztos, hogy jó lesz. Kpróbálhatod. Én először csináltam de nem volt vele probléma, sőt másnap is elfogy.
lovas eszter - 2010. december 08.
remélem hogy jóóó lesz!!:D
thumb
blahunka Attiláné - 2010. december 05.
T. TV PAPRIKA! Én is készítettem barbeque húst tarjával, és sütőben. 3 deci ketchupot, 3 ek. mézet, 4 evőkanál szójaszószt, szárított oreganoval, bazsalikommal, sóval és borssal. És még hagymá apróra vágvat, és mustárt is tettem még hozzá. Porhanyós és finom is volt, másnap is meg lehetett enni. Mivel lehet tarját úgy készíteni, hirtelen megsütni, hogy csak aznap frissen jó.