A halat megtisztítjuk a pikkelyektől,jól megmossuk,és mindkét oldalát beirdaljuk. Egy sütőtepsibe alufóliát teszünk,és erre helyezzük a halat (halakat).Durva tengeri sóval megszórjuk,a belsejét is,majd frissen őrölt borssal ízesítjük.A citromot jól megmossuk,felkarikázzuk,és a hasüregbe teszünk belőle.A paprikát karikázzuk fel,az édesköményt csíkokra vágjuk,és a hal köré tegyük.A paradicsomokat vágjuk félbe,és azt is tegyük köréje.Az olíva olajat zúzott fokhagymával keverjük össze, majd az aprított petrezselymet is adjuk hozzá.Ezután a friss zöld fűszerekkel, rozmaringgal, kakukkfűvel, bazsalikommal szórjuk meg a halakat. Öntözzük meg a fűszeres olívaolajjal.A halat egyenként jól csomagoljuk be.Majd légkeveréses sütőben 180 fokon süssük omlósra őket.30 perc kb.