Bolognai mártás kolbászból recept

Bolognai mártás kolbászból
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
1847

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Asszony! Ezentúl tündérkém a neved!

2 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 15 dkg főzőkolbász
  • 1 kiskanál édeskömény
  • 25 dkg gomba
  • 1.5 dl száraz vörösbor
  • 6 dl paradicsomszósz
  • 30 dkg penne tészta
  • parmezánforgácsok

Elkészítés

A felmelegített serpenyőbe beletesszük a bőr nélküli kolbászdarabkákat és az édesköményt. Saját zsírjában addig sütjük, míg a kolbászkákat kis darabokra szét nem tudjuk nyomni.

Ezután hozzáadjuk a felvágott gombát, és addig sütjük, amíg a gomba el nem kezd puhulni. Ekkor hozzáöntjük a bort, majd a

paradicsomszószt, és addig melegítjük, míg forrni nem kezd.

Közben megfőzzük a pennét. Amikor kész van, összekeverjük

a szósszal, és tálalás előtt parmezánnal meghintjük.


Bolognai mártás kolbászból recepthez kapcsolódó receptek

Bolognai mártás kolbászból

Bolognai mártás kolbászból

Asszony! Ezentúl tündérkém a neved!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés