Boros-borsos szósz recept
Beküldő: vajdamarta Nehézség: Elkészítési idő: 5 perc
Megnézték: |
Különleges ízű, gyorsan készülő, hideg mártás. Nagyobb létszámnál többszörösen növeljük az adagot.
A recept hozzávalói ( személyre)
- 2 evőkanál dijoni mustár
- 1 dl száraz fehérbor (esetleg vörös)
- 1 evőkanál méz
- 1 kávéskanál csípős paprikaszósz vagy őrölt chili
- 1 csipet só
Elkészítés
A kéz alá készített hozzávalókat 1 perc alatt sűrű mártássá keverjük. Erdélyi mititéhez, bármilyen húspogácsához, fasírthoz kínálhatjuk.
Boros-borsos szósz
Különleges ízű, gyorsan készülő, hideg mártás. Nagyobb létszámnál többszörösen növeljük az adagot.
Hozzászólások a(z) Boros-borsos szósz recepthez
vajdamarta - 2011. március 27.
Rigi - 2011. március 26.
vajdamarta - 2010. december 27.
Luzsi - 2010. november 28.