Borzas krumpli sült debrecenivel recept

Borzas krumpli sült debrecenivel
4 4

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
ibi1950

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
6493

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


finom és egyszerű tócsni (borzas krumpli) recept

2 személyre

  • 0.5 kg krumpli
  • 2 db tojás
  • 2 pár debreceni kolbász
  • 2 evőkanál liszt
  • só, bors, majoranna, fokhagyma

Elkészítés

Az almareszelőn lereszelt burgonyát kinyomkodjuk a levéből, majd hozzáadjuk a tojást, fűszereket, és a lisztet.

Jól összekeverjük, majd forró olajban szép pirosra sütjük, Kanállal adagoljuk, és kissé ellapítjuk.

Ha minden krumpli kisült, akkor a bevagdosott debrecenit is kisütjük. Finom ecetes uborkával tálaljuk


Borzas krumpli sült debrecenivel recepthez kapcsolódó receptek

Borzas krumpli sült debrecenivel

Borzas krumpli sült debrecenivel

finom és egyszerű tócsni (borzas krumpli) recept

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Borzas krumpli sült debrecenivel recepthez

admin - 2010. február 08.
Igazán laktató téli étel:)