Bundás alma recept

Bundás alma
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
2681

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Szottyadtak előnyben - öreg alma nem vén alma!

2 személyre

  • 3 db alma
  • 10 dkg liszt
  • 1 db tojás
  • 0.5 evőkanál cukor
  • 1 dl tej
  • 0.5 dl víz
  • olaj a sütéshez

Elkészítés

Az almákat meghámozzuk, cikkekre vágjuk és kimagozzuk. A többi hozzávalóból sűrű palacsintatésztát készítünk.

A gerezdeket finoman lisztbe forgatjuk, majd a

palacsintatésztába mártjuk, és forró olajban kisütjük. Fahéjas porcukorral tálaljuk.


Bundás alma

Bundás alma

Szottyadtak előnyben - öreg alma nem vén alma!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés