Bundázott dupla kenyér recept

Bundázott dupla kenyér
4.5 5

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
vajdamarta

Nehézség:

Elkészítési idő:

15 perc

Megnézték:
2182

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Késői reggelire - estebéd előtt…:)

2 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 2 db tojás
  • 2 szelet kenyér
  • 4 szelet felvágott
  • 4 szelet trappista sajt
  • 1 db zöldhagyma felkarikázva
  • 1 teáskanál friss snidling
  • 0.5 db piros paprika csíkokra szelve
  • 1 csipetnyi durva tengeri sókristály
  • 6 db fogvájó
  • 2 evőkanál étolaj

Elkészítés

Dióhéjban: kenyér-sajt-szalámi-sajt-kenyér szendvicset félbe tört fogvájókkal átszúrunk, felvert, sózott tojásba forgatunk, nagyon kevés olajon átsütünk. Ezután átlósan ketté vágjuk, zöldhagymakarikákkal és vékonyra csíkozott, piros, húsos paprikával tálaljuk, friss snidlinggel, kevés durva sókristállyal megszórjuk. Jó étvágyat kívánok! Készítette Nyersné Vajda Márta


Bundázott dupla kenyér recepthez kapcsolódó receptek

Bundázott dupla kenyér

Bundázott dupla kenyér

Késői reggelire - estebéd előtt…:)

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés