Cappuccino likőr recept
Beküldő: Andi Nehézség: Elkészítési idő: 30 perc
Megnézték: |
Egy kis vendégfogadó ital. Édes, krémes, egyszerű, remek gasztroajándék, a bolti ár töredékéért.
- 2 csomag mogyorós Cappuccino por (2*100g)
- 200 gr porcukor
- 2 csomag vaníliás cukor
- 700 ml kávétejszín
- 250 ml vodka
Elkészítés
A Cappuccino port a porcukorral és a vaníliás cukorral egy tálba szórjuk, majd a tejszínt folyamatosan adagolva simára keverjük.
Mérsékelt lángon kicsit felmelegítjük, hogy a kávé por feloldódjon. Felforralni nem szükséges.
Hagyjuk teljesen kihűlni, majd hozzáadjuk a vodkát.
Tiszta üvegekbe töltjük és hűtőben tároljuk.
Ha pár napig hideg helyen pihentetjük, akkor még jobban összeérnek az ízek.
Remek gasztroajándék.
Cappuccino likőr recepthez kapcsolódó receptek
Cappuccino likőr
Egy kis vendégfogadó ital. Édes, krémes, egyszerű, remek gasztroajándék, a bolti ár töredékéért.