Céklachips, batátachips medvehagymás dippel recept

Céklachips, batátachips medvehagymás dippel
5 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
vajdamarta

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
1804

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Bolti burgonyacsipszet helyettesítettem a szeletelt zöldséggel. Ropogósan finom volt, medvehagymakrémes tejfölbe mártogattuk.

2 személyre

  • 1 db karcsú batáta
  • 1 db cékla
  • 1 evőkanál étkezési keményítő
  • olaj a sütéshez
  • tengeri sókristály
  • 1 evőkanál medvehagymapesto
  • 1 dl tejföl

Elkészítés

A megtisztított nyers céklát és batátát uborkagyalun vékonyra szeljük, papírtörlővel felitatjuk a nedvességet. Leheletnyi étkezési keményítőt szitálunk rá. Bő, közepesen forró olajban, kisebb adagonként néhány másodperc alatt ropogósra sütjük. Papírszalvétára szedjük, sóval megpergetjük. Mártogatóssal kínáljuk vagy köretként fogyasztjuk.

Jó étvágyat kívánok!

Készítette és fényképezte: Nyersné Vajda Márta


Céklachips, batátachips medvehagymás dippel recepthez kapcsolódó receptek

Céklachips, batátachips medvehagymás dippel

Céklachips, batátachips medvehagymás dippel

Bolti burgonyacsipszet helyettesítettem a szeletelt zöldséggel. Ropogósan finom volt, medvehagymakrémes tejfölbe mártogattuk.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés