Champignons alla caprese recept

Champignons alla caprese
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Némethné Zsuzsa

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
7

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


A legegyszerűbb saláta ! Nyáron a grillezett húsokhoz ajánlom,de vegásoknak is kiváló étel.A sült barna csiperkében tálalt caprese nagyon ötletes!
4 személyre

  • 6 db nagy barna bio csiperke
  • só,őrölt bors frissen őrölve
  • 5 ek olívaolaj
  • Salátához:
  • 8 db kemény,de édes paradicsom
  • 1 Zott mini mozzarella
  • 1 tk bio oregano
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 5 ek olívíolaj
  • 1 kevés frissen őrölt feketebors
  • 1 mk só
  • Végül 1 jó nagy marék ruccola saláta
  • 50 cm alufólia

Elkészítés

A barna csiperkét én lehámozom, a szárát kitöröm, nem kell megmosni.Egy sütőtepsit alufóliával kibélelek,és olívával megkenem.A gombákat ráhelyezem fejjel lefelé,és sózom, borsozom,majd meglocsolom olíva olajjal,és 180 fokos sütőben 15 perc alatt megsütöm.A salátához való ruccolát megmosom,és átcentrifugázom,hogy száraz legyen.A paradicsomot apróra vágom.A mozzarella golyókat félbe vágom.Egy tálkába teszem őket,sózom borsozom, a fokhagymát lereszelem bele.Megöntözöm olívával,és megszórom oregánóval.Jól összekeverem.A ruccolát tálra rendezem,a grillezett gombákat rárakom,és a caprese salátával megpakolom őket.Tálalásra készen.


Champignons alla caprese

Champignons alla caprese

A legegyszerűbb saláta ! Nyáron a grillezett húsokhoz ajánlom,de vegásoknak is kiváló étel.A sült barna csiperkében tálalt caprese nagyon ötletes!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés