Chilis sertésragu recept
Beküldő: TV Paprika Magazin Nehézség: Elkészítési idő: 75 perc
Megnézték: |
Adjon neki! Chilit mindenképp!
A recept hozzávalói ( személyre)
- 3 evőkanál olívaolaj
- 1 kg sertéslapocka
- 2 db vöröshagyma
- 1 kiskanál őrölt római kömény
- 0.25 kiskanál fűszerpaprika
- 1 db csilipaprika
- 50 dkg chili con carne szósz
- 2 dl víz
- 40 dkg konzervparadicsom
- 1 db cukkini
- 1 csokor koriander
Elkészítés
Felforrósítunk 2 evőkanál olajat, megpirítjuk benne a kockára vágott húst, majd kivesszük a serpenyőből és félretesszük.
A maradék olajat a serpenyőbe öntjük, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, 5 percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a fűszereket, és további 1 percig főzzük.
A serpenyőbe visszatesszük a húst, hozzáadjuk a chili con carne szószt, majd a vizet és a paradicsomot, és fedő alatt, lassú tűzön 1 órán keresztül főzzük, míg a hús majdnem teljesen meg nem puhul.
Hozzáadjuk az apróra vágott cukkinit, még 20-25 percig főzzük, majd a ragut az apróra vágott korianderrel megszórva tálaljuk.
Chilis sertésragu recepthez kapcsolódó receptek
Chilis sertésragu
Adjon neki! Chilit mindenképp!