Citromos-kecskesajtos tészta recept

Citromos-kecskesajtos tészta
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

20 perc

Megnézték:
1627

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Zölddel koronázva - sajttal permetezve!

2 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 35 dkg penne tészta
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 csipet csilipehely
  • 1 db citrom leve és lereszelt héja
  • 6 dkg kecskesajt
  • 1 marék rucola
  • 2 dkg parmezánforgács

Elkészítés

A tésztát lobogó sós vízben al dentére főzzük, majd leszűrjük.

Felhevítjük az olajat, 1 percig pirítjuk benne az összezúzott fokhagymát, majd hozzáadjuk a csilit, a citrom levét és a héját.

Hozzáadjuk a tésztát, majd rászórjuk az apró darabokra tört kecskesajtot, és alaposan összeforgatjuk. Tálaláskor megszórjuk a rucolával és a parmezánforgácsokkal.


Citromos-kecskesajtos tészta recepthez kapcsolódó receptek

Citromos-kecskesajtos tészta

Citromos-kecskesajtos tészta

Zölddel koronázva - sajttal permetezve!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Citromos-kecskesajtos tészta recepthez

Máté Zoltán - 2011. március 27.
Nagyon finom lehet és nem is olyan nehéz elkészíteni