Coleslaw saláta - káposztasaláta recept
Beküldő: Némethné Zsuzsa Nehézség: Elkészítési idő: 20 perc
Megnézték: |
Hogy én se maradjak le, minden salátát kipróbálok, és nagyon szeretjük is őket.
- 50 dkg fejekáposzta
- 2 db nagyobb sárgarépa
- 2 dl görögjoghurt eredeti sűrű
- 2 evőkanál porcukor
- 2 evőkanál mézes mustár
- 0.5 teáskanál teáskanál só
- 1 késhegynyi őrölt fekete bors
- 2 dl jó minőségű majonéz
- 1 evőkanál fehérborecet
- 1 teáskanál citrom leve
Elkészítés
Először a káposztát csíkozzuk fel. A megtisztított répát vágjuk fel vékony csíkokra. Jól keverjük össze őket és sózzuk be. A majonézhoz keverjük a porcukrot, az ízesített mustárt, sót, borsot, és a joghurtot. Ezután savanyítsuk borecettel, és citromlével. Öntsük rá a káposztára, és salátás kanállal keverjük össze. Jól behűtve tálaljuk.
Coleslaw saláta - káposztasaláta recepthez kapcsolódó receptek
Coleslaw saláta - káposztasaláta
Hogy én se maradjak le, minden salátát kipróbálok, és nagyon szeretjük is őket.