Coleslaw saláta - káposztasaláta

Coleslaw saláta - káposztasaláta

Hogy én se maradjak le, minden salátát kipróbálok, és nagyon szeretjük is őket.

3 személyre

  • 50 dkg fejekáposzta
  • 2 db nagyobb sárgarépa
  • 2 dl görögjoghurt eredeti sűrű
  • 2 evőkanál porcukor
  • 2 evőkanál mézes mustár
  • 0.5 teáskanál teáskanál só
  • 1 késhegynyi őrölt fekete bors
  • 2 dl jó minőségű majonéz
  • 1 evőkanál fehérborecet
  • 1 teáskanál citrom leve
Számold ki, mennyi kalória van ebben az ételben!

Elkészítés

Először a káposztát csíkozzuk fel. A megtisztított répát vágjuk fel vékony csíkokra. Jól keverjük össze őket és sózzuk be. A majonézhoz keverjük a porcukrot, az ízesített mustárt, sót, borsot, és a joghurtot. Ezután savanyítsuk borecettel, és citromlével. Öntsük rá a káposztára, és salátás kanállal keverjük össze. Jól behűtve tálaljuk.