Csavartpálcikák zöldséges dippel recept

Csavartpálcikák zöldséges dippel
5 3

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
vajdamarta

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
1433

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Gyors mártogatós – váratlan vendéghez, beszélgetésekhez.

3 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

A diphez:

  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 30 dkg vegyes leveszöldség (sárgarépa, zeller, fehérrépa vagy pasztinák, brokkoli vagy karfiol)
  • 1 db húsleveskocka vagy 2 dl csontleves
  • 1.5 dl joghurt
  • 1 evőkanál finom mustár
  • 2 csipet bors
  • 1 teáskanál cukor

A pálcikához:

  • 0.5 csomag mélyhűtött leveles tészta (25 dkg)
  • só, bors

Elkészítés

Fedő alatt, olajon roppanósra pároljuk a zöldséget, közben kevergetjük, majd turmixoljuk, hozzáöntjük a 2 dl ízes levet, cukorral, mustárral, borssal elkevert yoghurtot, felforraljuk. Ízesítjük, ha még kívánja.

A pár perc alatt kiengedett kis tésztalapokat meghintjük kevés sóval, őrölt borssal, 1 cm-es csíkokra vágjuk, megcsavarjuk, 220 fokos sütőben 6-8 percig sütjük. Meleg vagy kihűlt mártogatóval kínáljuk.


Csavartpálcikák zöldséges dippel recepthez kapcsolódó receptek

Csavartpálcikák zöldséges dippel

Csavartpálcikák zöldséges dippel

Gyors mártogatós – váratlan vendéghez, beszélgetésekhez.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Csavartpálcikák zöldséges dippel recepthez

liva57 - 2011. április 13.
Gratulálok a recepthez! Üdv, liva