Csípős kacsasaslik recept

Csípős kacsasaslik

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

35 perc

Megnézték:
1436

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Nyárson sült kacsasaslik recept csípősen

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 3 db kacsamell
  • 1 db piros kaliforniai paprika (vagy kápiapaprika)
  • 1 db zöld kaliforniai paprika
  • 6 szál újhagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál szójaszósz
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • őrölt csilipaprika (ízlés szerint)
  • 6 db sasliknyárs

Elkészítés

A sütőt előmelegítjük 200 °C-ra. (Készíthetjük grillsütőn is.) A kacsamelleket hosszában kettészeljük, majd mindegyik darabot hatfelé vágjuk.

A kétféle paprikát felkockázzuk, az újhagymák fejét levágjuk, csak azt használjuk. A hagymafejeket hosszában kettévágjuk. Az apróra vágott fokhagymát összekeverjük a szójaszósszal és az olívaolajjal.

A hozzávalókat a nyársakra tűzzük, megforgatjuk a fokhagymás-szójaszószos keverékben, és megszórjuk csilipaprikával. A saslikokat a sütőbe vagy a grillre helyezzük, és a húst rozéra sütjük.


Csípős kacsasaslik recepthez kapcsolódó receptek

Csípős kacsasaslik

Csípős kacsasaslik

Nyárson sült kacsasaslik recept csípősen

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés