Csípős mozzarella oregánóval és kapribogyóval recept

Csípős mozzarella oregánóval és kapribogyóval

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

10 perc

Megnézték:
1305

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Könnyű előétel, vagy nagyon egyszerűen elkészíthető vacsora. Tessék! Ez tényleg gyorsan megvan, ha más nem jut eszedbe, vagy üres a hűtő.

4 személyre

  • 30 dkg mozzarella
  • 6 evőkanál olívaolaj
  • 2 gerezd zúzott fokhagyma
  • 0.5 kiskanál rózsabors
  • 1 evőkanál friss oregánó
  • 0.5 kiskanál só
  • 0.5 evőkanál frissen őrölt fekete bors
  • 2 evőkanál kapribogyó

Elkészítés

A karikára vágott sajtot egy tányérra rendezzük. 2 evőkanál olívaolajat közepes lángon felforrósítunk, hozzáadjuk a fokhagymát és a rózsaborsot, és 2 percig hevítjük.

A tűzről levéve hozzákeverjük az apróra vágott oregánót, a sót és a borsot, majd miután kihűlt, hozzákeverjük a kapribogyót és a maradék olajat, és meglocsoljuk vele a sajtot.


Csípős mozzarella oregánóval és kapribogyóval

Csípős mozzarella oregánóval és kapribogyóval

Könnyű előétel, vagy nagyon egyszerűen elkészíthető vacsora. Tessék! Ez tényleg gyorsan megvan, ha más nem jut eszedbe, vagy üres a hűtő.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés