Csirkecombok négysajttal készítve recept

Csirkecombok négysajttal készítve
3.5 3

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
blahunka Attiláné

Nehézség:

Elkészítési idő:

60 perc

Megnézték:
3561

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Csirkecomb recept házi négysajtos mártással, fűszeres sóval, ami másnapra is ízletes.

6 személyre

  • 5 db csirkecomb
  • 10 dkg füstölt sajt
  • 10 dkg parmezán sajt
  • 10 dkg gorgonzola
  • 10 dkg trappista sajt
  • 2 dl tejszín
  • 3 db fokhagyma
  • fokhagyma

A fűszeres sóhoz:

  • 3 evőkanál bors
  • 3 evőkanál koriander
  • 3 evőkanál kömény
  • 3 evőkanál mustármag
  • 3 evőkanál piros paprika
  • 3 evőkanál só

Elkészítés

Az összes hozzávalót összeturmixoljuk, majd megfűszerezzük vele a csirkecombokat.

A csirkecombokat egy serpenyőben elősütjük megpirítjuk.

Ezután egy tűzálló szögletes tepsibe rakjuk és ráhalmozzuk a sajtokat felöntjük tejszínnel, foghagymát mellé rakjuk.

Letakarjuk alufóliával, és betesszük a sütőbe. 200 fokon kb. 40-45 perc alatt készre sütjük, amíg a csirkecombok finom omlósak lesznek.


Csirkecombok négysajttal készítve recepthez kapcsolódó receptek

Csirkecombok négysajttal készítve

Csirkecombok négysajttal készítve

Csirkecomb recept házi négysajtos mártással, fűszeres sóval, ami másnapra is ízletes.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Csirkecombok négysajttal készítve recepthez

thumb
Némethné Zsuzsa - 2014. április 13. 12345
A 3 evőkanál a fűszerekből 5 combhoz nem túl sok egy kicsit?
thumb
Némethné Zsuzsa - 2014. április 13. 12345
Eléggé zagyván van az elkészítése leírva!