Csirkecombok négysajttal készítve recept
Beküldő: blahunka Attiláné Nehézség: Elkészítési idő: 60 perc
Megnézték: |
Csirkecomb recept házi négysajtos mártással, fűszeres sóval, ami másnapra is ízletes.
- 5 db csirkecomb
- 10 dkg füstölt sajt
- 10 dkg parmezán sajt
- 10 dkg gorgonzola
- 10 dkg trappista sajt
- 2 dl tejszín
- 3 db fokhagyma
- fokhagyma
A fűszeres sóhoz:
- 3 evőkanál bors
- 3 evőkanál koriander
- 3 evőkanál kömény
- 3 evőkanál mustármag
- 3 evőkanál piros paprika
- 3 evőkanál só
Elkészítés
Az összes hozzávalót összeturmixoljuk, majd megfűszerezzük vele a csirkecombokat.
A csirkecombokat egy serpenyőben elősütjük megpirítjuk.
Ezután egy tűzálló szögletes tepsibe rakjuk és ráhalmozzuk a sajtokat felöntjük tejszínnel, foghagymát mellé rakjuk.
Letakarjuk alufóliával, és betesszük a sütőbe. 200 fokon kb. 40-45 perc alatt készre sütjük, amíg a csirkecombok finom omlósak lesznek.
Csirkecombok négysajttal készítve recepthez kapcsolódó receptek
Csirkecombok négysajttal készítve
Csirkecomb recept házi négysajtos mártással, fűszeres sóval, ami másnapra is ízletes.
Hozzászólások a(z) Csirkecombok négysajttal készítve recepthez
Némethné Zsuzsa - 2014. április 13.









Némethné Zsuzsa - 2014. április 13.








