Csirkefalatok ropogós bundában (gluténmentes) recept

Csirkefalatok ropogós bundában (gluténmentes)
3 6

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
blahunka Attiláné

Nehézség:

Elkészítési idő:

40 perc

Megnézték:
3655

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Ezt az ételt liszérzékenyek számára is el tudjuk készíteni, mivel nem használunk hozzá lisztet, így nem szükséges kétfelé főzni.

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 4 db csirkemellfilé csíkokra vágva vagy comb
  • 2.5 dl natúr joghurt
  • 1 db tojás
  • 2 gerezd összezúzott fokhagyma
  • 15 dkg kukoricapehely (corn flakes)
  • 10 dkg rukola

Elkészítés

Mélytányérba keverjük össze a 2,5 dl natúr joghurtot 1 db tojással, 2 gerezd összezúzott fokhagymával, némi sóval. A másik tányérba morzsoljuk finomabbra a 15 dkg kukoricapelyhet..

Mártsuk a húst a joghurtos masszába, majd forgassuk a pehelybe, és tálára fektetve pihentessük, amíg kissé megszikkad. Süssük meg a csirkemell csíkokat kevés olajon, majd szedjük konyhai papírtörlőre.

Fektessük a csirke falakatokat a tányérra, szórjuk meg rukolával és diszíthetjük citrom, vagy lime -cikkekkel. Kiadósabb lesz az étel, ha steakburgonyával körítjük.


Csirkefalatok ropogós bundában (gluténmentes) recepthez kapcsolódó receptek

Csirkefalatok ropogós bundában (gluténmentes)

Csirkefalatok ropogós bundában (gluténmentes)

Ezt az ételt liszérzékenyek számára is el tudjuk készíteni, mivel nem használunk hozzá lisztet, így nem szükséges kétfelé főzni.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Csirkefalatok ropogós bundában (gluténmentes) recepthez

Joco - 2012. május 09.
A Blikk Nők Konyha felirata oldalt látszik! Hü, de ciki!