Csirkemáj erdész módra recept
Beküldő: Némethné Zsuzsa Nehézség: Elkészítési idő: 30 perc
Megnézték: |
Gyors és finom hétköznapi ebéd főétele lehet.
- 50 dkg csirkemáj
- 1 db vöröshagyma
- 1 teáskanál pirospaprika
- 1 teáskanál majoranna
- 1 evőkanál petrezselyemzöld összevágva
- só ízlés szerint
- 1 db paradicsom
- 1 db paprika
- 10 dkg erdei gombakeverék (mélyhűtött)
- 1 teáskanál ételízesítő por
- olaj
Elkészítés
Az olajban megfuttatjuk az apróra vágott hagymákat, majd fűszerpaprikát szórunk rá, és a fűszereket belekeverjük. A megmosott májakat beletesszük a lábasba vagy egy öblösebb serpenyőbe. Rázogassuk jól össze.
A paprikát, paradicsomot apróra vágva adjuk hozzá. A zöldfűszert az elkészülése előtt dobjuk rá. A gombákat is félig kész állapot után engedjük bele. Jól rázzuk meg, és csak kevés folyadékkal eresszük fel, ha szükséges. Ahogy megpuhult a máj, akkor sózzuk meg, esetleg ízesítő Maggiport tehetünk még bele. Párolt rizzsel és savanyúsággal forrón kínáljuk.
Csirkemáj erdész módra recepthez kapcsolódó receptek
Csirkemáj erdész módra
Gyors és finom hétköznapi ebéd főétele lehet.
Hozzászólások a(z) Csirkemáj erdész módra recepthez
Némethné Zsuzsa - 2014. május 01.









Gabi - 2014. május 01.









Receptvarázs - 2014. március 24.









agi40 - 2014. március 24.









Angyal Albert - 2014. március 24.








